GinArt Architectuur
Catharina van Renneslaan 10
1217 CX Hilversum

Ginart op TwitterGinart op Facebook

Ir. R.B.E. Jacobsen

Curriculum vitae:

HTS Hanze Hoge School, Groningen
- Propedeuse 1e fase Architectuur
- Afstudeer richting Alg. Bouwkunde

Architectuur, TU, Delft

Registratie Architecten Register 2007
(SBA)

Architectenbureau GinArt Architectuur


Download volledige CV:

GinArt is een klein, jong en enthousiast architecten/adviesbureau, waarin, zoals de naam al zegt; Gespecialiseerd In Nieuwe Architectuur Regelgeving en Techniek (GINART) centraal staat.

GinArt is ontstaan door een perfecte combinatie van ontwerpen en regelgeving. De wensen en ideeën van de opdrachtgever vormen samen met de ideeën en kennis van GinArt het ontwerp en/of de oplossing.

Hedendaagse architectuur laat zich niet sterk door een bepaalde stijl of mode kenmerken. Architectuur is een kwestie van ervaring, smaak en gespecialiseerde technische kennis. Doordat we de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied nauwlettend bijhouden, zijn we in staat om tot een goed doordacht resultaat te komen. Het bureau is klein en flexibel en heeft als doelstelling "advies en ontwerp op maat" te leveren.

Het wordt tegenwoordig voor een leek steeds moeilijker om zelf een omgevingsvergunningaanvraag (bouwaanvraag) in te dienen. GinArt biedt uitkomst voor het verzorgen en toetsen van omgevingsvergunningaanvragen.

U kunt bij GinArt terecht voor een ontwerp of een bouwbesluit toets, maar ook voor begeleiding van een volledige aanvraag voor een omgevingsvergunning. Met andere woorden; Wij verzorgen bouwkundige tekeningen, omgevingsvergunningaanvragen, bouwbesluit toetsing, concepten, ontwerpen van bouwwerken en verbouwingen tot restauraties, epc-, daglicht- en ventilatie berekeningen, et cetera.